Nieuwsberichten: 

Een gezellige creatieve dag met vriendinnen, zussen of schoonzussen......neem contact met mij op om samen te kijken hoe wij aan deze dag een invulling kunnen geven.

 

Wilt u powertex of mineraalpasta aanschaffen dan kunt u contact met mij opnemen.

.. 

 

..

 

 

Het maken van een Levensboek is een bijzondere bezigheid. Samen herinneringen ophalen aan vroeger….terug denken aan bepaalde periodes in je leven…ervaringen uit het verleden op een rijtje zetten…..
Het vertellen en schrijven van levensverhalen kan heel waardevol zijn.

Er zijn diverse manieren om aan een Levensboek te werken. Namelijk in een groepje of individueel, zelf maken of laten maken.

 

Het werken aan een Levensboek gebeurt aan de hand van thema’s. 
Bijvoorbeeld het ouderlijk huis, de lagere school, geloof en religie, maandag wasdag, vakantie en vrije tijd. Uw herinneringen zijn waarschijnlijk zeer divers……en aan de hand van uw foto’s of plaatjes komen al die herinneringen weer boven.

Het wordt geen droge opsomming van feiten en jaartallen, maar een levendig beeld vol persoonlijke anekdotes over veranderingen in gewoontes, omgangsvormen, werksituaties, opvoeding, mode…….

 

In een Levensboek kun je de nadruk leggen op tekst of op beeld. Je kunt zelf schrijven of hulp krijgen bij het schrijven er van. Je kunt het boek geheel naar je eigen stijl en idee inrichten.
Natuurlijk kan ik op allerlei manieren helpen bij het maken van een Levensboek.

 

Het basistraject bestaat uit 8 bijeenkomsten. Dit traject is met 8 bijeenkomsten te verlengen.

Voor de tarieven kunt u contact met mij opnemen.     

Wat is bij de prijs inbegrepen:

-      Levensboek

-      Materialen t.b.v. de aankleding

-      Koffie / thee met wat lekkers

-      Deskundige begeleiding