Nieuwsberichten: 

Een gezellige creatieve dag met vriendinnen, zussen of schoonzussen......neem contact met mij op om samen te kijken hoe wij aan deze dag een invulling kunnen geven.

 

Wilt u powertex of mineraalpasta aanschaffen dan kunt u contact met mij opnemen.

.. 

 

..

 

 

Levensverhalen
Pareltjes in jouw schatkist van herinneringen.


Ieder leven zit vol met boeiende en mooie verhalen. Of ze nu vrolijk zijn of verdrietig, over avontuurlijke reizen gaan of over een dag in huis met een zwabber en stofdoek. Het is fijn om levensverhalen te schrijven. Om de waarde te zien van de dingen die je geleefd en meegemaakt hebt. Het is verhelderend en geeft nieuwe inzichten.

Schrijven en luisteren naar verhalen is inspirerend. Je zult je dingen herinneren die je dacht allang te zijn vergeten. Je schrijft waarover je wilt schrijven. De eerste stappen van je kind, de rozen waar je moeder zo goed voor zorgde, een afscheid, een ontmoeting. De hoornen bril van je vader.

 

In de training Levensverhalen; pareltjes in jouw schatkist van herinneringen  krijg je eenvoudige schrijftechnieken aangereikt die je teksten levendig en beeldend maken.

 

We werken aan de hand van thema’s, foto’s of een geliefd voorwerp.
We ruiken aan een potje kaneel, luisteren naar muziek en laten de herinneringen naar boven komen.

 

We schrijven een bundeltje korte verhalen. Tijdens de schrijfcursus ontdek je welke manier van werken voor jou het beste werkt. Daardoor kun je na afloop van de cursus zelf verder werken aan je levensverhalen.

 


De training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2 uur.
Aantal deelnemers: 12
Kosten € 180,--
Nieuwe data en locaties worden binnenkort weer ingepland.

 

Deze training individueel volgen is ook mogelijk.
Neem voor de mogelijkheden en tarieven contact met mij op.