Nieuwsberichten: 

Een gezellige creatieve dag met vriendinnen, zussen of schoonzussen......neem contact met mij op om samen te kijken hoe wij aan deze dag een invulling kunnen geven.

 

Wilt u powertex of mineraalpasta aanschaffen dan kunt u contact met mij opnemen.

.. 

 

..

 

 

Mijn naam is Ilona Boersma, 
ik ben 55 jaar en woon in Alkmaar. 

Na lange tijd in de administratieve sector te hebben gewerkt heb ik het roer omgegooid en werk nu beroepsmatig vanuit mijn passies:

 

Ik ga graag met ouderen om en dat is dan ook de doelgroep waar ik mij op wil richten. Ik vind het belangrijk dat er in deze tijd op een moderne actieve manier met  “ouder worden”  wordt om gegaan. Daar wil ik graag een bijdrage aan leveren.
Daarnaast vind ik het heel belangrijk dat de aangeboden activiteiten een bijdrage leveren aan het welzijn, de gezondheid en de zelfredzaamheid zodat men gestimuleerd wordt om zoveel mogelijk zelfstandig te functioneren en het functioneren te continueren en zelfs te verbeteren.
Dat op een leuke en aangename manier aanbieden, door daar leuke activiteiten bij te bedenken en praktisch vorm te geven, is iets wat ik graag en met passie doe.
U kunt hierbij denken aan: winkelen, koken, wandelen, het spelen van een spelletje, bezoek aan bibliotheek, museum of theater, creatieve activiteiten, het (voor)lezen van een boek of krant etc.

Een ander voorbeeld hiervan is het maken van een Levensboek.
Graag hoor ik mensen vertellen over vroeger. Dat kan een gezellige middag zijn samen met een aantal anderen of in individuele gesprekken.
Ik vind het heel leuk om samen deze verhalen te verzamelen en hier op creatieve wijze een persoonlijk Levensboek van te maken in de vorm van een foto / plaatjesboek met korte teksten en anekdotes.
Door individuele begeleiding kan een Levensboek ook dieper uitgewerkt worden. Uw verhalen ondersteund met foto of ander beeldmateriaal. Met een persoonlijk boek als eindresultaat.

Het geven van creatieve workshops aan volwassen is ook een onderdeel van mijn beroepsmatige invulling van mijn passies.
Ik werk bij mijn workshops graag met Powertex (een textielverharder), vilt, mozaïek, mineraalpasta, verschillende scrapbooktechnieken en nog veel meer.
De Paarse Pimpernel biedt workshops aan voor iedereen, jong en oud, beginner of gevorderde, verschillende mogelijkheden om het creatieve in U te ontdekken, te ontwikkelen of te verfijnen.

 

Ik ontmoet u graag bij De Paarse Pimpernel!